Det blev en ...

Ninja :-)



Nu har vi förhoppningsvis slutgiltigt valt namn på vår nya lilla famlljemedlem :-) Det fick bli en Ninja (efter Teenage Mutant Ninja Turtles... Tack Åsa)

Hon är en riktig liten cooling. Göran hämtade i fredags, så när vi kom hem ikväll hade de hunnit lära känna varandra väääääldigt väl... och gissa om Matte var avis eller;-).
 Hon var lite skeptisk till mig i början, Lucas gick bättre, kanske för att han var lite mindre, men hon är sååå nyfiken så bara hon får välja när hon ska gå fram så kommer hon snart nosandes och busandes fram.
Nu ska tränas en hel massa nya miljöer och möten med djur och människor på semestern så får vi förhoppningsvis en social härlig liten tjej i vår familj.

Välkommen hem Ninja

Idag vill jag även lite extra hylla en annan familjemedlem som tyvärr fick lämna oss allt för tidigt. Tindra,vi har inte ersatt dig, du är alltid i våra hjärtan


Kommentarer
Postat av: systeryster

Söte Ninja, hon kommer nog ha det toppen hos er=).

Men vad jag är känslig vad det gäller det andra yrvädret=(, blev lite känsligt... Klart hon inte ersätts, det går ju inte. Men man kan ju fylla tomrummet som blivit=)

KRAM

2009-07-12 @ 23:35:16
URL: http://asajon.blogspot.com/
Postat av: Linda

Vilken liten sötnos :)

Hoppas vi får träffa henne i vita sand!

2009-07-13 @ 13:23:43
URL: http://tovili.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0