En bra helg

Igår var en härlig dag med Görans släkt i Varsryd. Massa trevligt folk god mat underbart väder och en härlig dag. På kvällen drog vi till Helsingborg där vi checkade in i en lite campingstuga.

Idag bar det då av för att titta på den lille valpen vi fått ögonen på :-). En liten sobel sheltiekille. När vi kom till uppfödaren så var det inte direkt hanen som valde oss, nej nej då. Det var en trefärgad liten tik som berättade att hon HEMSKT gärna ville flytta hem till oss :-)
Och VEM kunde väl motstå en sådan liten inbjudan???



Inte någon av oss ivarjefall, och tur som vi hade så var hon inte tingad.

Ja, vad säger man, nu har vi tingat en ny liten familjemedlem. En flicka till så jag ska slippa känna mig ensam! V28 flyttar hon hit!

God natt på er!

Söndag :-D

Idag blev det bekräftat. VI SKA TITTA PÅ VALP I HELSINGBORG PÅ SÖNDAG

Har ju letat Sheltie i över en månad utan någon tur, men onsdags kväll kom en ny annons ut och jag var nog först att ringa. Så nu finns en liten hane reserverad till oss som vi kanske ska tinga på söndag, OM nu allt bara stämmer mellan oss.

Jag superduperlängtar. Tänk vilken UNDERBAR semester om vi nu köper ett litet yrväder som i så fall kommer hem i slutet v28 :-)

Ja åsa, jag har läst mycket om rasen och dess egenskaper och VILL VERKLIGEN ha en sådan

Kram alla där ute

Dagen slutade bättre än den började :)

Var hos frissan till slut ändå, fick ju mammas klipptid idag när min frisör blev sjuk :-) Stackars mamma får vänta 2 veckor till innan hon får klippa sig ;-)

Så här blev det


eller om jag lägger håret bakom öronen



Jag är jättenöjd, så TACK Anne!!!

Lucas har jobbat hela dagen med att bygga torn och bilar i olika slag med sitt gamla lego som åkte fram igen efter typ 10 månader i bokhyllan. Härligt när de små återupptäcker lite mer pedagogiska leksaker


Efter klippet åkte vi till Orrefors en runda för att hälsa på hos Åsa och Lucas kusiner. Åsa hade köpt en låda vin till mig som jag ju var TVUNGEN att hämta :-)
Passade även på att stanna till som HASTIGAST hos min nu då OKLIPPTA mamma för att kolla in nya substitutet till husvagnslivet, ett stort partytält av lite bättre kvalitet. Mamma: nästa gång stannar vi på fika! Glöm ej inhandla goda TEer till favvodottern (hahaha) typ hallon eller något liknande ska det va!

KRAM på er alla
och ha en
UNDERBAR MIDSOMMAR

Har gudarna emot mig idag...

Min lediga dag började med att min väckarklocka, som jag aldrig använder, började ringa kl 06.00... Men visst jag kunde somna om :-).
kl 06.45 ringde min jobbtelefon... VAD I H-ETE tänkte jag medan jag i 3 minuter letade efter telefonen i klädhögen bredvid sängen. Det var Göran som ringde från sitt jobb...
DU RINGER PÅ MIN JOBBMOIL svarade jag SKITtjurigt... Nej då svarade han ytterst förvånad, jag ringer på hemtelefonen för att väcka Rasmus. NEHE sa jag och slängde på telefonen...
En minut senare ringer det igen... Göran igen. DU RINGER PÅ MIN TELEFON IGEN svara jag... Nej, nu ringde jag verkligen på hemtelefonen säger han. Hmprf svarar jag, jag väcker Rasmus, ringer sen...

Rasmus har redan vaknat och kommer med telefonerna i handen ner för trappan, nej det har inte ringt säger han. När jag kollar är hemtelefonen överkopplad på min mobil, men ingen här hemma har kopplat över den, det ringde fram till 10 igårkväll så då var den inte överkopplad.

Vid kl 9 ringer telefonen från frisören, jag hade klipptid idag men min frissa är sjuk...

Vågar jag ge mig ut utanför huset eller vänder min tur??? förhoppningsvis det sista för jag har just pratat med mamma i telefon och hon har gett mig sin klipptid hos en av de andra frisörerna idag :-)

Att man kan bli så stolt ;-)

Har varit på Sommaravslutning för dagis och fritidsbarnen idag, och jösses vad duktiga alla barnen var ;-)

Visst, jag är ju liiiiite partisk, men för mig lyste min lille stjärna allra mest :-D Han var en av sångarna i superCOOLA bandet HEAT, och trotts att han misströstat hemma hela gårdagen så rörde han sig i takt till musiken och diggade lite till och från. Visst det fanns de som rörde sig mer, och de som rörde sig mindre ;-) men de var sååå bra allihop. 

                                       

Alla dagisbarn hade sina olika framföranden och det är verkligen en fröjd för oss föräldrar att se våra barn våga framföra olika saker inför en stor publik av glada förväntansfulla föräldrar. Nu är det ett år till nästa gång men dessförinnan kommer semester, kanske hundvalp, kanske resa ;-) jul, födelsedagar och massa annat roligt, så det kommer nog kännas som om det bara var för någon vecka sedan vi satt där sist

Ha det bra

Hittar ingen vovvse...

Har nu jagat vovvsing i minst 2 veckor men hittar ingen som passar....
Ska jag ge upp ett tag, och se om något bara dyker upp helt oväntat från ingenstans, sluta leta helt, leta efter andra raser eller fortsätta som tidigare...

JA, svårt det där, men just nu känns det som om jag får lägga det på hyllan ett par veckor ivarjefall..

Sådan här vovve har jag letat efter, Shetland Sheepdog, hanhund, helst inte FÖÖÖÖR långt härifrån...

 En inte för stor hund denna gång var tanken....

Vi får väl se vad som händer

Idag är min lille son på kalas på LEOS lekland i Växjo med några av sina favvokompisar. Jag hoppas att han har riktigt riktigt kul hela dagen och har massa att berätta när han dyker in här hemma vid halv6tiden ikväll.

Imorgon blir det sommaravslutning på dagis, de ska  bl a uppträda som HEAT och L ska vara sångare, tillsammans med några andra av killarna. HelCoolt ju, hoppas han vågar nu bara :-).
Skriver mer sen när jag vet hur det gått ;-) :-)

JAha, vad ska man hitta på nu tills det är dax för Lucas att komma hem??? Göran har varit och hjälpt en kompis med veden hela dagen, var just hemma en liten stund men for genast vidare till bastubad på brandstationen så nu är jag alena igen. Syster min tyckte jag skulle städa, och visst, det kan väl behöas så jag får väl göra ett försök

Have fun out there!!!


Saturday Night in LENHOVDA

Mina kära väninnor ankommer, redan onyktra, och jag som inte börjat än *hmmmm*



Jaja, det är väl bara att börja ladda :-) Tack o lov står jag bakom kameran så jag slapp delta på kort ;-)

Senare på kvällen fick vi besök av Janne Höiland, sångar i Time Machine som backade upp Johan Becker i sjöparken senare på kvällen. Han tittade på Sverigematchen på TV hellre än att umgås med oss, konstigt hahaha. Men matchen gick inge vidare så det var ett dåligt val...
Rasmus (styvsonen) tjej och hennes kompisar kom förbi för att parkera cyklar och låna toaletten, tror de blev lite impade av att träffa sångare i hallen här hemma, och ännu mer när han kom fram till dem nere på festen i sjöparken och pratade. Kul för dem tycker jag :-)


Själv hade jag tyckt att det vore kul att ha deras turnebuss parkerad utanför huset, men ack nej, den bara släppte Janne och for sedan vidare...


Dagarna går...

Nu har det gått exakt en vecka sedan jag lämnade Vetlanda, utan mitt lilla yrväder Tindra, som fått flytta till andra jaktmarker och nog är hon saknad ...
Varje gång det repar i parketten tittar jag efter henne, och när jag kommer hem från jobbet är det väldigt tomt utan en stor svart buffel som möter upp i dörren... Men visst vänjer man sig, livet går sin gilla gång, och allt blir som vanligt igen.

Trodde dock jag skulle tycka det var ok vara utan hund ett tag, men ack nej, så blev det inte riktigt, vill ju ha en ny liten yrhöna som far fram här hemma och gör livet osäkert för oss ;-) vi får väl se, först gäller det att hitta en hund....

På jobbet är ganska mycket just nu, inventering som ska bli klar bland annat *suck* ett ständigt påhäng, men dock en rolig arbetsuppgift, och det är riktigt kul sedan när allt är klart att man har en siffra som man verkligen jobbat med och kan stå för :-). På fredag blir det nog jobb hemifrån, då ska jag försöka få inventeringen klar, en hel vecka innan sista datum det vore skönt :-)

RSS 2.0