Årets stora släkthappening :-)

Igår var det dax för den årliga kusinträffen, eller familjen Svenssons Släktkalas.  Vi är på lite olika ställen varje år, hos de olika syskonen, eller ibland barnbarnen.

I år var vi hos morbror Rolf på Öland :-) det var en riktig lyckoträff för soliga härliga Öland visade sig från sin allra varmaste och vackraste sida.

Släktens hörnpelare :-)

här är de som håller vår släkt samlad och som vi glädjs över att träffa varje år. Mormor och Lennart (av vissa känd som aktiestinsen). Våra soligt glada och pigga hörnpelare!!! Utan er hade vi nog inte varit en lika harmonisk och samlad släkt som håller ihop och ställer upp för varandra i vått och torrt, som en enda stor jättefamilj :-)

Det var ett jättetrevligt kalas som Rolf och Ingalill hade ordnat åt oss. Det började med supersmaskigt bullfika. Sedan en tävling, den var lite trixig :-) Den ena deltävling var frågesport som handlade om att räkna ut hur många vi var i släkten hur många som var barnbarn, barnbarnsbarn och hur många år vi var allihop tillsammans!!! Det blev över 1550 år det, helt sjukt vad gamla vi är då allihopa ;-)
På en annan station skulle vi göra sandkakor, något de mindre barnen var bäst på, nhär är lucas i färd med att baka sin kaka medan Anna förbereder sig för sin tur.


mormor, mitt lags lagledare :-) var inte dålig hon heller


Vi kastade även pil och på en station skulle man slå in en spik på så få slag som möjligt :o det var inte min starka sida, nej nej nej, men mormor var ganska duktig däremotNinja hade en toppendag på kalaset, hon gick bra ihop med Roffes hund Hugo och fick därmed springa lös hela eftermiddagen, dock fick vi försöka hålla henne utomhus för hon är ju inte helt 100 rumsren ännu det lilla yrvädret. Men hon var glad och skötte sig utmärkt hela dagen


Fammåt kvällen var det dax för den årliga grillningen, alla tar med eget kött och äter gott tilltugg som det bjuds på, potatis, grillsåser, bröd och sallad :-) Ojojoj så smaskigt det var. Bäst av allt grillsåsen som jag älskar trotts att den innehåller MÄNGDER av ketchup.... Tur jag inte fick receptet förren jag hade hulkat i mig en dl eller mer ;-)

Här kommer lite övriga mingelbilder från kalaset :-) håll till godoTack alla för en lyckad kväll, vi ses om ett år igen :-)

Kommentarer
Postat av: Lindha

Det var ju bara så supertrevligt!! Snart har det gått ett år & då ses vi ju igen ;)

2009-08-23 @ 21:08:56
URL: http://mchutney.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0